Constructeur


Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je jezelf breed kunt ontwikkelen als constructeur? We nodigen je van harte uit om te solliciteren!

 
 

 

Functieprofiel

In de functie van Constructeur ben je in staat om zowel individueel als in groepsverband te werken binnen een team van collega-constructeurs en tekenaars. Je vindt het een uitdaging om zelfstandig te werken met klanten en opdrachtgevers en projecten te begeleiden van ontwerp tot aan details en uitvoering. Jouw werkzaamheden bestaan grotendeels uit het ontwerpen en berekenen van constructies in de woning- en utiliteitsbouw en civiele techniek en daarnaast uit het controleren van berekeningen van derden.
 

Functie-eisen

Je bent zelfstandig, ondernemend, leergierig en gedreven, je hebt een passie voor het vak, hebt voldoende kennis van en ervaring met bouwmethoden en je bent bekend met de programma’s Technosoft, Axis, AutoCad en MS Office. Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau, bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent sociaal in de omgang met collega’s, klanten en opdrachtgevers.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een specialistisch ingenieursbureau dat zich richt op diverse reken- en tekendisciplines binnen de bouwbranche. Het is een sterk groeiende organisatie waardoor de behoefte aan nieuwe collega’s ontstaan is. De opdrachtgevers zijn particulier en zakelijk met een grote verscheidenheid aan projecten, zowel groot als klein. De organisatie is opgesplitst in drie afdelingen, die elkaar aanvullen en versterken, te weten bouwkundig, constructief en engineering. Deze afdelingen werken nauw met elkaar samen, waardoor een collegiale en informele werksfeer ontstaat. Het is een prettige en professionele omgeving om in te werken.

Secundair

De mogelijkheid jezelf breed te ontwikkelen vanwege het veelzijdige karakter van de functie. Er zijn mooie ontwikkelmogelijkheden, je komt te werken in een hecht en professioneel team en er heerst een open en informele sfeer op de werkvloer. Binnen deze organisatie gaan ze flexibel om met werktijden, verder bieden ze goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Extra informatie

Wil je graag aan de slag als constructeur en spreekt de vacature je aan? Dan nodigen we je uit om te solliciteren! Nog vragen? Neem dan gerust contact op met Brian Vervoort op 06 41 69 96 63 of via brian@vddetachering.nl


Start datum01-10-2017
Eind datum01-10-2018
BrancheBouwkunde - Advies- en Ingenieursbureau
LocatieGiessen
RegioNoord-Brabant
OpleidingsniveauHBO
Ervaring0-2
SalarisMarktconform
Uren per week40 uur
Aantal posities1
Te vervullen perDirect
Rijbewijs nodigJa

Terug naar vacature overzicht
Reageren