Assistent projectleider


Wil jij jezelf graag breed ontwikkelen in een internationale, ambitieuze en innovatieve omgeving? Solliciteer direct!

Functieprofiel

In deze uitdagende en veelzijdige functie draag je een grote mate van verantwoordelijkheid, ben je de rechterhand van de Projectleider en support je deze op organisatorisch en technisch vlak. Je analyseert en controleert technische uitvoeringen, je beheert veiligheidseisen en normen, je stelt bouwdossiers op, en je stuurt de werkvoorbereiders taakgericht aan. Je hebt alle ruimte om de functie zo goed mogelijk in te vullen, waarbij de output zeer belangrijk is. Op het moment dat er een vraag komt voor bijvoorbeeld een bomwerende gevel, is het van belang dat deze veelvuldig getest wordt om te kijken of de gevel aan de gewenste eisen voldoet. Hiervoor moet van alles georganiseerd worden. Dat behoort tot de taken van een Assistent Projectleider.

Functie-eisen

Voor deze rol is minimaal een opleiding op HBO niveau vereist, richting Bouwkunde, aangevuld met een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie binnen de gevelbouw. Daarnaast is het belangrijk dat je ondernemend, initiatiefrijk, creatief, daadkrachtig en organisatorisch sterk bent. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent een teamplayer, pragmatisch en goed in het plannen en organiseren van je werk. Daarnaast heb je passie voor het vak en is het jouw uitdaging om je zo breed mogelijk te ontwikkelen binnen een specialisme.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een specialist in complexe gevels, zeer innovatief en opereert in een internationale omgeving. Een project wordt aangenomen van productie tot realisatie, waarbij ook de engineering opgepakt wordt. 15-20% van alle opdrachten komen van particuliere opdrachtgevers, de overige 80-85% zijn projecten in de Benelux en Engeland en hebben een zakelijke opdrachtgever. Ze richten zich op zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Deze professionele organisatie is plat georganiseerd, de lijnen zijn kort en de sfeer kenmerkt zich als gemoedelijk, gedreven en familiair. Het is een sterk groeiend bedrijf, waardoor nieuwe collega's worden gezocht. Ze bestaan zo'n 33 jaar en er werken intussen 150 man, waarbij er een goede balans is tussen ervaring en jong talent. Ze staan voor een goede samenwerking en de klant staat altijd vooraan. Met elkaar streven ze naar de beste kwaliteit, mooie innovaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Secundair

Een mooie, innovatieve en ambitieuze omgeving met een internationaal karakter. De ruimte om je te ontwikkelen en de functie zo uitdagend te maken als je zelf wilt. Een leuke, prettige en professionele werkomgeving en een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Extra informatie

Is jouw interesse gewekt bij het lezen van bovenstaand profiel? We vertellen je graag meer! Bel met Brian Vervoort op 06-41699663 of mail jouw sollicitatie via brian@vddetachering.nl.


Start datum01-11-2017
BrancheBouwkunde - Aannemerij
FunctiegebiedBouw - projectleider
LocatieWuustwezel, Belgie
RegioBuitenland
OpleidingsniveauHBO/WO
Ervaring2-5
SalarisOnderhandelbaar, EUR 2.700
DienstverbandVast
Uren per week40
Aantal posities2
Te vervullen perDirect
Rijbewijs nodigJa

Terug naar vacature overzicht
Reageren