Ondernemend talent HBO-E


Hoe ziet jouw ideale startfunctie eruit? Maak een mooie start op de arbeidsmarkt die voldoet aan jouw wensen!

Functieprofiel

Als aanstormend elektrotechnisch talent krijg je de kans om alle kneepjes van het vak te leren en je te ontwikkelen binnen de organisatie, zowel professioneel als persoonlijk. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, de ruimte om onder begeleiding je eigen werk uit te voeren en te leren van professionals. Samen met een enthousiast team zet je je in om zowel kleine als grote projecten tot een succes te maken. Functies binnen deze organisatie zijn zeer breed en divers. Een stuk ondernemerschap wordt gevraagd en eigen initiatief wordt gewaardeerd. We vragen je proactief mee te denken en goede ideeën en oplossingen uit te spreken! Dit kan alleen maar bijdragen aan het succesvol uitvoeren van de opdracht. Binnen deze organisatie mag je fouten maken zolang je ervan leert. Geef vooral aan waar jouw interesse ligt, zodat je daar het meeste leert. Wij zijn blij als onze medewerkers blij zijn.

Functie-eisen

• Je bent in het bezit van een HBO-diploma Elektrotechniek
• Je hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen binnen de elektrotechnische wereld
• Je bent eager, wilt graag leren en bent doortastend
• Je bent communicatief sterk
• Je bent in voor een uitdaging
• Je hebt nagedacht over jouw toekomst, het misschien een beeld van jouw ideale functie of wilt graag samen met onze organisatie kijken waar jij het beste tot jouw recht komt!

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie is een advies- en ingenieursbureau welke actief is binnen de wegenbouw, bouw, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Ze werken intensief samen met een aannemer aan mooie multidisciplinaire projecten. Daarnaast hebben ze een mooi eigen klanten netwerk, waaruit ze hun opdrachten gegund krijgen. Ze zijn breed georiënteerd, hebben een mooie visie en werken met een team van professionals aan het beste resultaat. Er heerst een informele werksfeer, er is ruimte voor eigen initiatief en mooie, vernieuwende ideeën worden positief ontvangen. De lijnen zijn kort, de balans tussen werk en privé is goed en er is een mooie bedrijfsrestaurant voor een overheerlijke lunch!

Secundair

Goede arbeidsvoorwaarden

Extra informatie

Wil jij graag leren en heb je het gevoel dat dit bij jou past? We nodigen we je van harte uit om te solliciteren!


Start datum02-01-2017
BrancheElektrotechniek
FunctiegebiedCiviel - Engineer
Locatieregio Amsterdam
RegioRegio Amsterdam
OpleidingsniveauHBO
Ervaring0-2
SalarisMarktconform
DienstverbandVast, Detavast
Uren per week40
Aantal posities1
Te vervullen perDirect

Terug naar vacature overzicht
Reageren