HBO Traineeship Civiele Techniek


Unieke kans: Civiel Traineeship op HBO niveau mét baangarantie!

 

Ga voor een voorsprong op de arbeidsmarkt:

Acht trainees krijgen de kans om op een uitdagende manier in de keuken te kijken bij vier verschillende partijen in de civiele markt. Wij hebben een contract gesloten met twee aannemers, een ingenieursbureau en een gemeente op het gebied van de grond- weg- en waterbouw.

Waar anders in de techniek krijg je de kans om ervaring op te doen bij vier verschillende organisaties? Het traineeship wordt breed gedragen door onze samenwerkingspartners. Dit staat garant voor intern goede begeleiding, afwisseling in je werkzaamheden en coaching. Jij krijgt de kans te ontdekken waar jij nu echt gelukkig van wordt.

Ben jij uitvoerend heel sterk, meer als werkvoorbereider óf juist als toezichthouder? En in welke werkomgeving kom jij het beste uit de verf? Wij bieden jou met dit uitdagende traineeship de mogelijkheid om mooie ervaringen op te doen en te ontdekken waar jouw kracht ligt.

Kies voor een waardevol carrière pad.
 

Functieprofiel

Ben jij een talentvolle, gemotiveerde en zelfbewuste starter? Beschik je over lerend vermogen en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Durf jij het om in ruim tweeënhalf jaar tijd vier verschillende werkgevers mee te maken? Dan is dit een unieke kans!

Functie-eisen

Heb je een HBO diploma civiele techniek en maximaal 3 jaar werkervaring, ben je jonger dan 30 jaar oud en woon je in Zuidwest Nederland? Reageer dan snel, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Bedrijfsprofiel

VD detachering heeft samen met twee aannemingsbedrijven, een ingenieursbureau en een gemeente, de krachten gebundeld. Een uniek traineeship voor startende HBO’ers is het resultaat. Het uitgangspunt is simpel: Het gezamenlijk bouwen aan een stevig fundament. Dit doen we door te investeren in de toekomstige medewerkers en het delen van kennis en kunde met elkaar.

Secundair

Wij bieden een marktconform salaris.

Extra informatie

Wil je meer informatie of je inschrijven? www.vidaro.nl/hbotraineeship.html


Start datum01-09-2016
LocatieRotterdam
RegioRegio Rotterdam
OpleidingsniveauHBO
Ervaring0-2
SalarisMarktconform, EUR 2.200
DienstverbandVast
Uren per week40
Aantal posities8
Te vervullen perDirect

Terug naar vacature overzicht
Reageren