Tekenaar/Ontwerper


Pas jij goed binnen een organisatie waar vrijheid, verantwoordelijkheid en eigen initiatief de norm is? Lees snel verder en wees welkom om te solliciteren!

Functieprofiel

Je kunt deze functie zo uitdagend maken als je zelf wilt. De basis ligt echter bij het tekenen en ontwerpen. Juist omdat de dienstverlening zo breed is, is je functie makkelijk uit te breiden met werkzaamheden die je interesse hebben en waar je kracht ligt. We kunnen je natuurlijk meer vertellen over deze positie dus neem gerust contact op voor meer informatie.

Functie-eisen

We zoeken enthousiaste, gedreven en passievolle mensen die graag in het diepe springen en zichzelf drijvende kunnen houden. Daarnaast is het belangrijk voor een goede basiskennis dat je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding richting bouw, civiel of werktuigbouw. Herken jij jezelf in dit profiel? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever valt op tussen alle Ingenieursbureaus! Met name door het stimuleren van de eigen verantwoordelijkheid van haar medewerkers en het benutten van ieders talenten. Je rol houdt niet op bij de grenzen van het functieprofiel en je wordt constant uitgedaagd om jezelf elke dag weer te overtreffen. Ze zijn specialist in engineering en advisering op het gebied van ondergrondse infra. Vanuit hun brede deskundigheid en specialistische ervaring verzorgen zij complexe projecten.


Start datum12-12-2016
FunctiegebiedCiviel - Ontwerper
LocatieRegio Rotterdam
RegioRegio Rotterdam
OpleidingsniveauWO
Ervaring0-2
DienstverbandVast, Detavast
Uren per week40
Aantal posities1
Te vervullen perDirect

Terug naar vacature overzicht
Reageren