Werkvoorbereider


Voel jij je thuis in een dynamische en complexe projectomgeving en ben je graag een belangrijke schakel binnen de organisatie?

Functieprofiel

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het maken van technische ontwerpen, vraag je offertes op bij derden en beoordeel je deze, maak je berekeningen, contracten en bestekken en coördineer je interne en externe projectwerkzaamheden. Samen met de Projectleider en het projectteam breng je projecten tot een goed einde. De projecten zijn vooral gericht op stedelijke ontwikkeling. Naast bovengenoemde werkzaamheden ondersteun je tevens bij grondtransacties en verricht je ondersteunende werkzaamheden voor grondexploitaties, haalbaarheidsonderzoeken en variantenafwegingen. 

Functie-eisen

Je bent ondernemend, collegiaal, initiatiefrijk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Discipline, flexibiliteit en stressbestendig komen je niet onbekend voor. Naast een afgeronde HBO opleiding Civiele Techniek heb je minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent communicatief sterk, kwaliteit- en klantgericht, je maakt je snel dingen eigen en bent besluitvaardig.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een middelgroot civieltechnisch Ingenieursbureau welke actief is het westen van het land. Zij hebben gedegen kennis van en jarenlange ervaring op het gebied van tekenen, ontwerpen, toezicht, contracten en engineering van infrastructurele en waterbouwkundige projecten. Ze werken veel samen met gespecialiseerde partners om een breed scala aan diensten te kunnen aanbieden en werken zo aan mooie aansprekende projecten. Onze opdrachtgever is inventief, pragmatisch en oplossingsgericht te noemen. Er heerst een informele werksfeer en met elkaar gaan ze voor optimaal resultaat.


Start datum12-12-2016
FunctiegebiedCiviel - werkvoorbereider
LocatieRegio Den Haag
RegioZuid-Holland
OpleidingsniveauHBO
Ervaring2-5
DienstverbandDetavast
Uren per week40
Aantal posities1
Te vervullen perDirect

Terug naar vacature overzicht
Reageren